Top 7 sfaturi pentru îmbunătățirea clasamentului TripAdvisor



Astăzi, prezența online este decisivă, iar TripAdvisor este unul dintre marii jucătorii importanți din industria hotelieră. Notorietatea online ar trebui să fie un obiectiv important pentru orice afacere, luând în considerare faptul că recenziile online afectează rezervările și veniturile.

Fiind un mic proprietar de hotel, munca ta este mai mult decât administrarea personalului tău. Trebuie să fii preocupat de imaginea ta și de modul în care oaspeții te văd.

Te-ai întrebat vreodată cum sa-ti îmbunătățești clasamentul TripAdvisor?

  1. Răspunde prompt și profesional

1

Știu că uneori se întâmplă să nu avem timp suficient pentru a răspunde tuturor recenziilor, dar rețineți că oaspeții văd asta. Răspunzând punctual, este necesar atunci când doriți să fiți pe partea de sus. Vă recomandăm să urmați acești pași pentru a răspunde clienților dvs.

  • Mulțumiți clienților că v-au ales și apoi fi specific.
  • Utilizați numele oaspetelui.
  • În răspunsul dvs. încercați să utilizați numele hotelului și cuvintele cheie.
  • Nu te comercializa prea mult.

În afară de conținutul recenziei, dacă oaspeții dvs. au nevoie de ajutorul dvs. oferă-le ajutor, acest lucru arată oaspeților dvs. că îi prețuiți și apreciați.

  1. Solicită feedback

2

Majoritatea hotelurilor au un formular de feedback pentru oaspeți, atunci când aceștia se află la check-out. Cred că având un simplu formular nu mai este o soluție în 2017. Ceea ce îți propun este să le cereți clienților să lase feedback despre șederea lor pe TripAdvisor sau pe e-mail. Poți face mai ușor dacă ai un cod QR la recepție pe care oaspeții îl pot scana, aceștia fiind redirecționați către TripAdvisor.

  1. Colectează și analizează feedback-ul

3

Fiind pe o platformă de recenzii online, vă puteți aștepta la oaspeți care vor critica hotelul dvs. Pe de altă parte, oaspeții dvs. sunt o modalitate excelentă de a obține feedback obiectiv despre ceea ce faceți bine sau despre ce trebuie să schimbați cât mai curând posibil.

Puteți utiliza aceste date pentru a efectua modificări și pentru a începe să personalizați experiența pentru oaspeții dvs.

  1. Indexul popularității TripAdvisor

4

Pe baza feedback-ului primit de la clienți, clasarea hotelului dvs. pe indicele de popularitate al TripAdvisor reflectă modul în care sunteți comparat cu alte hoteluri din aceeași zonă geografică ca și dvs. Popularitatea algoritmului se bazează pe trei elemente cheie:

  • calitatea recenziilor
  • cantitatea de recenzii
  • vârsta recenziilor
  1. Fii competitiv – Joacă inteligent!

5

Nu-ți fie frică. Comentariile pe care le obțineți nu sunt doar o sursă de date, ci și date extraordinare despre hoteluri din zona dvs. Știți că toate recenziile pe care invitații dvs. le scriu sunt publice? În afară de asta, chiar și revizuirile competitorilor dvs. sunt publice și pot fi accesate. Nu vă sugerăm să faceți acțiuni non-etice, ci pentru că aceste informații sunt publice, puteți, de asemenea, să le utilizați pentru a evalua concurența.

  1. Îndeplinește regulile

6

Vă amintiți că v-am spus despre algoritmii TripAdvisor? Rețineți că TripAdvisor pune foarte multă atenție verificării recenziilor iar aceștia nu pot fi păcăliți. Din acest motiv, este foarte important să nu încercați să vă îmbunătățiți evaluarea prin scrierea de recenzii false sau prin solicitarea prietenilor dvs. să facă acest lucru.

Privind puțin pe forumurile TripAdvisor, am constatat că recenziile suspecte sunt moderate de unul dintre 300 de specialiști în domeniul conținutului, mulți dintre ei având experiență în domeniul aplicării legii, fraudei cu carduri de credit și chiar în domeniul criminalistic.

  1. Nu te mai plânge de recenzii negative

7

Nu trăim într-o lume roz, unde oaspeții dvs. sunt fericiți și mulțumiți de totul oricând. Unii proprietari de hoteluri mici, datorită “urii” pe care o primesc, aleg să ascundă recenziile negative.

Vă spun două motive pentru care nu trebuie să faceți același lucru.

În primul rând, deoarece scrierea răspunsurilor la recenziile negative arată oaspeților dvs. că apreciați feedback-ul și că încercați să oferiți cea mai bună experiență posibilă.

Al doilea motiv este faptul că feedback-ul clienților deschide ușa pentru îmbunătățirea serviciilor operaționale. Deci, analizați și vedeți unde puteți face unele îmbunătățiri. Investiți pentru a câștiga mai mult.

Sperăm că acest articol a fost util pentru dvs. și dacă doriți să aflați mai multe informații despre acest subiect, vă rugăm să ne anunțați în secțiunea de comentarii de mai jos.






Leave a Reply

Your email address will not be published.