Cum să scrii conținut potrivit care să ajute la dezvoltarea website-ului tău



SEO1

Te întrebi ce este SEO (search engine optimization) și modul în care puteți optimiza acest lucru?

Optimizarea motorului de căutare reprezintă procesul de dirijare a traficului din rezultatele căutării gratuite, organice pe motoarele de căutare. Toate motoarele de căutare mari, cum ar fi Google, Bing sau Yahoo au rezultate de căutare primare, în cazul în care paginile web și alte tipuri de conținut, cum ar fi videoclipurile sau înregistrările locale sunt afișate și clasificate în funcție de ceea ce motorul de căutare ia în considerare ca relevant pentru utilizatori. Deci, întrebarea este – cum se face această optimizare pentru site-ul meu? Cum pot fi în partea de sus a căutărilor Google? Ei bine – acest articol este pentru tine.

Să trecem la subiect, nu-i așa? Dacă citești acest articol cu siguranță dețineți un hotel sau o pensiune și te întrebi ce trebuie făcut pentru a fi pe partea de sus în rezultatele căutării? Există cuvinte cheie sau titluri pe care le puteți utiliza pentru a îmbunătăți poziția în rândul căutărilor?

Având un titlu bun, nu va ajuta în cazul în care pagina dvs. are un conținut redus de calitate. Având multe link-uri nu va ajuta în cazul în care acestea sunt reduse în calitate.

Ce tip de conținut publicați? Publici poze cu camerele tale? Rețete? Oferi indicii importante care ajută motoarele de căutare să determine relevanța paginii tale?

Cu miliarde de pagini web de sortat, doar unele indicii nu sunt suficiente. Mai multe semnale sunt necesare pentru a returna cele mai bune pagini pentru orice căutare specială.

Motoarele de căutare vor ca oamenii să efectueze optimizarea conținutului lor, deoarece aceasta poate ajuta la îmbunătățirea rezultatelor căutării.

În articolul de astăzi vom discuta acest subiect al conținutului și modul în care conținutul dvs. trebuie să fie.

ContentCalitatea

Conținutul este rege. Deci, în scopul de a crea sau de a posta conținut pe site-ul dvs. trebuie să vă punem câteva întrebări cu privire la conținutul pe care îl creați.

Conținutul pe care îl postați este bine scris? De cele mai multe ori, atunci când vă aflați într-o nișă, nu veți găsi cel mai bun conținut și va trebui să-l creați. Pe lângă crearea conținutului trebuie să acordați o atenție modului în care îl scrieți. Nu există nici o scuză în a avea greșeli de scriere. Totul trebuie să fie perfect și bine plasat pe pagină.

Ai un conținut de calitate? Bineînțeles că, în afară de a scrie un articol sau a posta pe site-ul / blog-ul, trebuie să fii sigur de calitatea conținutului. Imaginile de înaltă calitate sunt importante.

Du-te dincolo de a fi un simplu anunț cu aceleași informații care pot fi găsite pe sute de alte site-uri. Oferă un motiv pentru ca oamenii să-și petreacă mai mult de câteva secunde citind pagina.

Keywords_researchCaută cuvinte cheie

Ați cercetat cuvintele cheie pe care oamenii le folosesc pentru a găsi conținutul dvs.? Cel mai important factor de SEO după crearea de conținut de bună calitate sunt cuvintele cheie.

Există o varietate de instrumente care vă permit să descopere moduri specifice în care oamenii pot fi în căutarea pentru conținutul.

Cu siguranță doriți să creați conținut folosind cuvintele cheie potrivite, termenii de căutare pe care oamenii îi folosesc pentru a vă găsi.

De exemplu, o pagină despre “room-service” ar putea folosi câteva cuvinte pentru a descrie serviciile unui hotel de lux sau ce hoteluri oferă room-service. Dar un motor de căutare ar putea sări peste acea pagină dacă oamenii caută în schimb “pot să comand mâncare în camera de hotel?”. Conținutul dvs. trebuie să fie scris în potrivit cu limbajul clientului sau utilizatorul atunci când caută.

Are pagina cuvintele și expresiile prin care speri să  fii găsit?

Dacă doriți ca paginile dvs. să fie găsite după anumite cuvinte, este o idee bună de a folosi aceste cuvinte în conținut.

Gândiți-vă la cuvintele prin care doriți ca pagina să fie găsită, cuvintele pe care le considerați relevante. Apoi folosește-le în mod natural pe pagină.

Actual

Sunt paginile proaspete și despre subiecte actuale?

Motoarelor de căutare adoră conținutul nou. Asta vreau să spun când spun “Actual”.

Cu toate acestea, Google are un sistem pe care îl numește “Query Deserved Freshness (QDF)”. Dacă există o căutare care este dintr-o data foarte populară față de activitatea sa normală, Google va aplica QDF acestui termen și verifică dacă acel conținut oferă ceva nou pe acea temă. Dacă există ceva nou, acel conținut obține un impuls în rezultatele căutării.

Dacă ai conținut adecvat, pe tema potrivită atunci când Google aplică QDF, te-ai putea bucura de a fi în primele rezultate zile sau săptămâni. Doar să fii conștient de faptul că, după aceea, pagina dvs. ar putea fi amestecată înapoi în rezultatele căutării. Nu e că ai făcut ceva greșit. Doar că acest impuls a fost dezactivat. Site-urile pot beneficia de acest impuls prin producerea de conținut relevant, care se potrivește cu pulsul în timp real al industriei lor.

iosslider-verticalVertical

Vertical? Exact! Aveți imagini, știri locale, clipuri video sau alt conținut vertical?

Nu sunteți familiarizat cu “căutare pe verticală”, față de “căutare pe orizontală?” Să luăm Google ca un exemplu. motorul său de căutare regulat adună conținut de pe Web, în ​​speranța de a răspunde la cât mai multe întrebări dintr-o gamă largă de subiecte. Aceasta este căutare pe orizontală, deoarece accentul este în întreaga gamă de subiecte.

Google rulează, de asemenea, motoarele de căutare specializate, care să se concentreze pe imagini, știri sau conținut local. Acestea sunt numite motoare de căutare pe verticală, deoarece, decât să acopere o gamă largă de interese, acestea sunt concentrate pe un segment al spectrului de interes.

Având un conținut care funcționează bine în căutarea pe verticală poate ajuta atunci când conținutul paginii web nu te ajută. Așa că, asigurați-vă că sunteți producători de conținut în domenii verticale cheie.

1Răspunsuri

Este conținutul tău transformat în răspunsuri directe în rezultatele căutării?

Motoarele de căutare sunt în continuă creștere în a oferi răspunsuri directe în rezultatele căutării lor. Întrebări de genul “de ce este soarele este galben” sau “cât de vechi este Pământul” ar putea da răspunsul fără a fi nevoie să faceți click pe o pagină web.

De unde obțin motoarele de căutare aceste răspunsuri? Uneori, le patentează, cum ar fi meniuri, versuri muzicale, răspunsuri wiki, calcule matematice. Alte ori, ei le trage direct de pe paginile web, oferind o legătură sub forma unui credit.

Există unele dezbateri asupra faptului dacă este un succes sau nu a avea conținutul tău ca mesaj direct. La urma urmei, dacă cineva primește răspunsul de care au nevoie, s-ar putea să nu mai deschidă întregul link. Ei bine, ca cititori ne dorim să găsim răspunsul căutat și de a găsi un răspuns de la tine, este un semn de încredere, care poate ajuta un site. În al doilea rând, în timp ce există îngrijorare, există, de asemenea, unele dovezi ca fiind un răspuns direct într-adevăr, se poate obține trafic.

Google-Panda-Social-Beat-SEOSuperficial

Este conținutul subțire sau superficial?

Atunci când creați conținutul este important să nu fie un conținut lung și plictisitor. Ceea ce scrieți poate fi scurt și concisă. Cum? Ei bine, depinde de conținutul pe care îl creați. Aceasta depinde de subiectul pe care l-ați ales. Încearcă să eviți să fii superficial.

Dacă găsiți acest articol util vă rugăm să ne scrieți în secțiunea de comentarii.






Leave a Reply

Your email address will not be published.