Cum să construiești un website eficient



HOTEL1

Una dintre cele mai dificile provocări cu care se confruntă industria hotelieră este nevoia tot mai mare de a obține rezervări directe. Un aspect important și trecut cu vederea în efortul de a obține rezervări directe este site-ul și eficacitatea acestuia de a convinge călătorii. Studiile arată că hotelurile care nu reușesc să petreacă timp și bani pentru site-urile lor, se confruntă cu o scădere în rezervări, ca urmare, scade și profitabilitatea.

În scopul de a crea un site web convingător, concentrează atenția în jurul acestor trei caracteristici cheie:

  • Simplitatea

Găsirea unui echilibru între a oferii prea multă informație sau prea puțină este necesar pentru a oferii o experiență plăcută.

  • Lizibilitatea

Ușurința cu care un vizitator poate naviga pe pagină pentru a primi informațiile de care are nevoie, sau de a găsi serviciul pe care îl caută. Creează o experiență prin care informația poate fi citită de către fiecare utilizator

  • Marca

Marca unui hotel este identitatea sa unică și poate fi exprimată printr-o varietate de factori, inclusiv imagini, conținut, logo-ul, și comunicare externă (de exemplu, e-mail, social media etc.)

poza1

Design

Cel mai bun mod de a obține un site frumos este de a angaja un web designer bun, dar nu se poate lăsa totul pe mâinile sale, trebuie să vii cu specificațiile și conceptul, iar pentru aceasta ar trebui să iei în considerare unele caracteristici:

– Alege o paletă de culori. De preferință, 2-3 culori cheie

– Folosește un singur font

– Oferă un site curat, prin care este ușor de navigat

– Arată ofertele într-un mod atractiv

– Poziționează butoanele de social media într-un loc vizibil

– Creează un sistem de rezervări

– Oferă un meniu vizibil, ușor de citit și ușor de navigat;

În cazul în care nu este suficient de clar unde oaspeții pot rezerva pe pagina principală, atunci design-ul nu este destul de simplu.

Totul, de la logo până la motorul de rezervare, totul ar trebui să fie legate de brand-ul hotelului. Dar, asigurați-vă că nu exagerați.

Imaginile

O imagine valorează cât o mie de cuvinte, de aceea asigură-te că fotografiile sunt de înaltă calitate.

În scopul de a păstra imaginile simple, încercați să capturați imagini care sunt unice pentru un hotel, cum ar fi locația centrală sau ofertele speciale de spa. De asemenea, evitați oamenii în fotografiile tale.

Fotografiile dvs. ar trebui să fie mai mult decât doar educaționale, acestea ar trebui să fie de inspirație. Pentru a păstra aceeași marcă, fotografiile au nevoie de ceva unic pentru a inspira oamenii în a rezerva la un hotel, nu doar pentru atracția din apropiere.

În cazul în care hotelul nu este situat pe un punct de reper-cheie, cum ar fi la poalele munților. Fuji, a oferi imagini din interiorul hotelului este un mod pentru a convinge oaspeții să plătească.

content_2

Conținutul

Faceți o lista de 10 lucruri pe care doriți ca fiecare oaspete să știe despre hotel. Acum, se taie această listă în jumătate. Utilizați aceste cinci caracteristici cheie ca o coloana vertebrală de facilități și descrieri pentru site-ul dvs.

Rezistați tentației de a spune totul dintr-o dată. Dacă un client încearcă să găsească locația hotelului, pe care îl descrie ca fiind: “profund în inima pădurii,” întrebarea lor nu are răspuns și există posibilitatea de a părăsi site-ul. În schimb, fii concis: “Situat la 5 minute de la aeroport.”

Conținutul este unul dintre cele mai importante aspecte ale unui site web, deoarece acesta poate îmbunătăți vizibilitatea pe motoarele de căutare, de a comunica marca unică, și să educe potențialii clienți pe servicii și dotări.

Împrospătarea conținutul este importantă, deoarece motoarele de căutare, precum Google, verifică site-urile în căutarea de conținut. Conținutul nou stimulează poziționarea în clasament al site-ului, deoarece arată că ești un participant activ și implicat pe internet.

În scopul de a obține conținut convingător:

Nu promite mai mult decât ești dispus să oferi. Este important să stabilești așteptările oaspeților de la bun început, începând cu modul prin care descrii hotelul. Asigură-te că vei utiliza cuvinte care descriu cu acuratețe serviciile și facilitățile hotelului.

Evită lucrurile care pot distrage atenția de la informație. Aceasta este, probabil, una dintre cele mai frecvente greșeli. Ai un centru spa mare, sau o locație ideală și doriți ca toată lumea să-l cunoscă. Deci, voi scrie o lungă descriere a locației sau facilități dvs. care este umplut cu adjective:

  • “ambianță confortabilă cu …”

Aceste fraze sunt problematice, deoarece acestea oferă puține informații educaționale. Prea multă descriere face să sune prea bine ca să fie adevărat, sau dificil de a fi evaluat pe deplin.

cta-web-logo

Puternicul apel la acțiune

Folosește culori care sunt plăcute ochiului, contrastante. Evită gri pentru textul butonului de acțiune, deoarece este asociat cu link-uri moarte.

Nu utilizați aceeași culoare ca în fundal deoarece butonul nu va mai fi vizibil.

Nu pune prea multe butoane de acțiune. Vizitatorii sunt copleșiți atunci când le este cerut să facă prea mult.

seo-idea-lightbulbs-ss-1920

SEO

Utilizați cuvinte cheie: Gândiți-vă la ceea ce clientul ar căuta pe Google. Creați un conținut captivant: Furnizarea de conținut educațional și valoros, va ajuta cu siguranța la SEO. Furnizarea unui conținut educațional, valoros va ajuta doar SEO. De exemplu, a posta un itinerar de week-end pe site-ul dvs. este de ajutor pentru a stimula clienții să rezerve și să-și planifice weekend-ul lor. Acesta poate fi, de asemenea, util pentru SEO – oameni care doresc să rămână în orașul tău pentru un week-end pot avea o lista în rezultatele căutărilor lor care să le inspire dorința de a rezerva cu tine.

continuous_improvement-kaizen

Îmbunătățește mereu

Includeți recenzii: Sublinierea câtorva comentarii cheie despre proprietate sau despre camerele tale oferă încredere în ofertele tale.

Asigurați-vă că site-ul este funcțional pe dispozitivele mobile: În prezent, cei mai mulți oameni navighează pe internet de pe smartphone-ul lor. De fapt 65% din rezervările hoteliere sunt realizate dintr-un smartphone. Având în vedere aceste date este o necesitate a avea un site funcțional pe oricare platformă mobilă.

Analizează cât de bine funcționează site-ul tău prin a răspunde la următoarele întrebări:

Este ușor de a găsi meniul de navigare?

Este butonul de rezervare proeminent și ușor de localizat?

Sunt fotografiile de înaltă calitate?

Ai mai puțin de cinci elemente de design?

Reflectă marca?

Aveți un buton de acțiune clar?

Butonul de acțiune are două culori contrastante?

Ai un conținut util despre atracțiile locale?

Ai hyperlink-uri la atracțiile locale / apropiere?

Ai o imagine care să însoțească fiecare camera?

Ai o scurtă descriere pentru fiecare cameră?

Este pagina dvs. de rezervare mobil-friendly?

Dacă acest articol ți-a fost de folos te rugăm să-l distribui pe rețelele tale de socializare.






Leave a Reply

Your email address will not be published.