Cum să utilizați optimizarea SEO pentru a vă conecta cu diferite segmente ale pieței hotelului



1

Prioritatea principală a site-ului dvs. este de a converti clienții și de a le permite să rezerve cu ușurință camere la hotel. Toate bune până acum, dar amintiți-vă că nu există două ființe umane identice. Nu toți sunt convinși și ușor de mulțumiți în același mod. Fiecare client are nevoi și dorințe diferite și trebuie să fii capabil să găsești aceste nevoi și dorințe și să fii pregătit să le satisfaci în consecință.

Aceasta înseamnă că trebuie să creați un conținut unic pentru fiecare categorie de clienți, dintre care unele ar putea fi transformate în idei scurte, dar îndrăznețe, iar altele ar putea fi convertite în blocuri mari de text detaliate care pot da dureri de cap celor din prima categorie în loc să-i motiveze să vă plătească. Puteți utiliza optimizarea SEO pentru a vă atrage potențialii clienți și vizitatori în site-ului dvs. în paginile pe care doriți să le vadă.

Cel mai probabil aveți deja un profil, știți cine sunt clienții dvs., ținta principală. Având un profil este foarte important, totul se învârte în jurul a cunoaște publicul, să știi tot ce trebuie să știi despre el și după ce faci asta vei putea să vorbești în limba lor.

Poate că hotelul dvs. este situat în nordul Scandinaviei, iar atracția principală este Aurora Boreală, cunoscută și sub numele de lumina nordică. În acest caz, optimizarea SEO vă poate ajuta să obțineți ca site-ul dvs. să fie listat mai sus pe listele cu privire la Aurora Boreală. Conținutul dvs. poate oferi informații despre minunea naturii, care sunt cele mai bune locuri pentru a o vedea, la ce oră ar trebui să meargă oamenii să o vadă, care este semnificația din spatele ei și așa mai departe.

Optimizare SEO și Segmentarea: Cum funcționează acestea împreună?

2

Segmentarea nu este un aspect nou, iar echipa dvs. de marketing hotelier cunoaște profilul clienților. Hai să ajungem la nivelul de direcționare în funcție de segmentul care vă poate ajuta să urcați pe paginile cu rezultatele motorului de căutare pe care toți clienții dvs. le văd când rezervă camerele.

DoubleTree Grand Rapids Airport este un hotel cu o bază de clienți diversificată, perfectă pentru a fi folosită ca exemplu. În primul rând, după cum sugerează și numele, hotelul adăpostește adesea oaspeții care călătoresc în interes de afaceri sau care au nevoie de cazare peste noapte.

Hotelul este aproape de aeroport, dar nu este departe de orașul în sine (15 Km să fie exact). Cu toate acestea, există și alte opțiuni în zona imediată de metrou care concurează cu DoubleTree pentru turiștii care caută o vacanță Grand Rapids. Merită să creați conținut despre zona locală Grand Rapids pentru a obține o parte din piața care vizitează orașul pentru petrecerea timpului liber, în plus față de cei care călătoresc în afaceri. Aici este locul unde devine interesant: DoubleTree găzduiește un popular restaurant din Grand Rapids numit Ganders. Localnicii din Grand Rapids și călătorii iubesc Ganders și caută frecvent restaurantul.

DoubleTree are ocazia unică de a atrage clienții Ganders, precum și cei care caută mese la Grand Rapids și încearcă să-i transforme în oaspeți.

Conectarea la segmente cu o strategie de cuvinte cheie diferite

Vom analiza acest subiect dintr-o perspectivă a optimizării SEO. Resursele, cum ar fi Instrumentele Google pentru webmasteri, ne pot ajuta să cercetăm comportamentul interogării de căutare din fiecare dintre aceste segmente. Exemplul de mai jos este o captură de ecran a datelor interogării de căutare găsite de la Google pentru fiecare segment individual.

Hotelul vrea să concureze pentru cuvintele cheie pe care fiecare dintre aceste trei baze de clienți le caută:

Segmentul aeroportului

Numele hotelului include deja termenul “aeroport”, dar putem consolida acest lucru cu anteturile și meta-titlurile corespunzătoare, pentru a spune Google că această proprietate este într-adevăr un hotel de aeroport. Luați în considerare comportamentul unui călător de afaceri care caută o cameră în Grand Rapids. Probabil nu sunt interesați de atracțiile turistice locale sau de locurile de explorat, dar doresc să știe cum să ajungă la spațiul de conferințe sau care serviciu de limuzină este cel mai aproape de aeroport sau este cea mai ieftină opțiune disponibilă.

3

Folosind funcția de filtrare a serviciului Search Analytics în Google Webmaster Tools, putem vedea cele mai importante cuvinte cheie asociate aeroportului care au generat afișări pentru site-ul hotelului.

Analiza căutărilor vă permite să filtrați cuvinte cheie specifice, să ajustați tipul de căutare și să ajustați perioada de timp dorită. Rezultatele din captura de ecran de mai sus sunt filtrate pentru a afișa toate căutările în ultimele 28 de zile care conțin “aeroport” care a generat afișări.

Aici vedem că “aeroportul Grand Rapids” a generat cel mai mare număr de afișări, dar să aruncăm o privire asupra rezultatelor care vor fi cele mai potrivite pentru pagina noastră de hotel.

Interogări precum “grand rapids airport”, ” grand rapids international airport” și “rental car grand rapids airport” au o mare valoare de impresie, dar căutătorii care utilizează aceste întrebări pot căuta informații generale despre aeroport. Interogări precum “hotels near grand rapids airport ” sau “grand rapids airport hotels” sunt mai relevante.

De-a lungul timpului, putem vedea aceste informații și putem observa expresiile de cuvinte cheie care mențin puterea afișajului și care sunt direct legate de hotelurile de aeroport și luați în considerare aceste opțiuni atunci când scrieți conținut sau fraze țintă pentru segmentul clienților.

4

Site-ul are în prezent o pagină de “Lucruri de făcut” în Grand Rapids ce cuprinde atracțiile locale și destinațiile pe care piața turistică a hotelului ar fi interesate să le cerceteze.

Instrumentele Google pentru webmasteri ne arată cele mai bune fraze care generează afișări care includ “lucruri de făcut” care au indicat site-ul hotelului în ultimele 28 de zile. Pentru această pagină de destinație, este adecvată o interogare care nu include termenul “hotel”, deoarece conținutul paginii se referă exclusiv la atracțiile zonei locale din Grand Rapids.

Din nou, monitorizarea constantă a afișărilor de cuvinte cheie va ajuta la finalizarea strategiei de cuvinte cheie pentru această pagină în timp.

Optimizarea SEO nu este suficientă

După cum știu marketerii digitali, SEO este o completare a strategiei de marketing globală. Luând timp pentru a studia segmentele de piață vă va ajuta să utilizați optimizarea SEO pentru a vă poziționa pentru căutările făcute de fiecare colț al bazei dvs. de clienți.

Marketingul tradițional și optimizarea SEO pot colabora pentru a consolida campania dvs și pentru a vă asigura că toți clienții dvs. obțin cu ușurință exact ceea ce au nevoie de pe site-ul dvs.

Optimizarea SEO vă poate ajuta să atrageți clienții sezonieri, clienții dvs. de nuntă și participanții la evenimente. Având o strategie diversă de cuvinte cheie, puteți genera afișări pentru toate paginile dvs. de destinație de nișă și puteți duce strategia dvs. de marketing la nivelul următor.






Leave a Reply

Your email address will not be published.