Cum să îmbunătățești newsletter-ul hotelului tău



hotel email newsletter

Promovarea prin email este una dintre cele mai puternice instrumente pe care o afacere o poate utiliza, iar acest lucru este valabil și pentru hoteluri mici și pensiuni. 54% din rata celor care promovează prin email consideră că este cel mai eficient tip de promovare digitală și cel mai ușor de executat. 89% din vânzători au spus că email-ul a fost canalul lor principal prin care ofereau informația, potrivit datelor recente de la Mailigen.
Într-un articol trecut am discutat deja modul în care puteți utiliza email-urile de confirmare, bun venit și Checkout pentru a întari relația cu oaspeții dumneavoastră, cu toate acestea, în acest articol vom acoperi pașii pentru a incepe un newsletter prin email. Promovarea prin email te va ajuta să obții mai mulți clienți și sa crești veniturile.
Acest lucru nu va fi greu, iar noi te vom ghida prin toate etapele. Primul lucru este că ai nevoie de o listă la care să trimiți un email, deci trebuie să aduni abonați.

1. Crește-ți lista
Pune o secțiune “Abonează-te la newsletter-ul nostru” pe site-ul hotelului. Listează lângă ea toate marile beneficii și ofertele speciale care vor fi eligibile în cazul în care se înscriu: de exemplu ați putea include oferte exclusive, cum ar fi Wi-Fi, check-in devreme, check-out târziu, actualizarea camerei gratuit, transferuri gratuite, credite de luat masa, mic dejun gratuit, parcare gratuită, sau alte reduceri.
Sau le poti oferi chiar sfaturi și trucuri despre ce să facă în zonă, care le va oferi un stimulent real pentru a se înscrie. Gândește-te la “10 atracții pe care nu vrei să le ratezi în ….” Sau “Top 10 lucruri de făcut în …”.
O să te sfătuiesc să utiliezi Mailchimp pentru acest tip de promovare. Această platformă conține elemente ușor de integrat în site-ul tău care te vor ajuta în creșterea listei cu abonați. MailChimp este gratuit dacă ai mai puțin de 2.000 de abonați, și puteți trimite până la 12.000 de e-mailuri pe lună. Utilizatorii au acces gratuit la caracteristici, cum ar fi șabloane, statistici de urmărire și formulare de înscriere (care pot fi integrate cu site-ul sau pagina de Facebook). Dacă aveți mai mult de 2.000 de abonați, planurile lunare pornesc de la 30 $.

Iată câteva lucruri de luat în considerare atunci când construiești zona ta de înscriere pentru newsletter:
– Asigură-te că formularul de înscriere este deasupra paginii și în plus puteți adăuga și în alte locuri, cum ar fi bara laterală sau în subsol. De asemenea, fă publicitate pentru fiecare persoană care rezervă online și obține permisiunea de la ei să le trimiți email-uri.
– Nu utilizați doar text, utilizați imagini
– Utilizați mai multe stimulente pentru ca utilizatorii să se înscrie
– Spune-le oamenilor cât de des veți trimite newsletter
– Nu utilizați prea multe câmpuri, numele și e-mail
– Dublează cu un pop-up / suprapunere pe restul paginilor (arat-o o singură dată pentru un vizitator)
– Concepe copia ta de la butonul de înscriere și folosește ceva precum “Abonează-te & ia cele mai bune oferte”, nu utilizați o înscriere simplă.
Iată un exemplu de la Chris Brogan, el foloseste un formular de înscriere de pe bara laterală, folosește fotografia lui pentru că fața lui reprezintă de fapt brandul lui, el oferă o promisiune, astfel încât să puteți înțelege cu ușurință pentru ce ești acolo și apelul la butonul de acțiune utilizează o formulă relaxată “Primiți actualizări”.

sidebar signup

Pentru un exemplu de pop-up, poti arunca o privire la Matfen Hall Hotel din Anglia. Oferă tichete pentru a fi utilizate în diferite zone în unitatea lor.

Matfen Hall Hotel in Northumberland popup

Ia măsuri: ia legătura cu persoana care întreține site-ul dvs. pentru a seta zona de înscriere la newsletter-ul tău.

2. Crează conținut care să placă oaspeților tăi
După ce ați adunat o listă de oameni, este timpul să creezi conținut pentru newsletter. Trebuie să aveți obiective clare pentru ceea ce doriți să obțineți și apoi setați un calendar. De exemplu, un scop ar fi sa creezi clienți repetați sau oaspetii tai sa recomande unitatea ta familiei si prietenilor.
Atunci când crezi conținut pentru campaniile tale de e-mail foloseste aceste întrebări pentru a testa ideile tale:
Interes – Va atrage atentia cititorului?

Informatie – Conținutul este util și / sau interesant?

Amuză – E amuzant? Este cititorul probabil să găsească acest conținut captivant?
Nu este necesar să aibă toate cele 3, depinde care este obiectul tau. Pentru a crea o recompensă opt-in pe care potentialii clienti o vor iubi, începe prin a privi lucrurile din perspectiva lor. Concentreaza-te sa ii ajuti sa rezolve o problema sau o nevoie. Aici sunt cateva exemple:
– ghiduri de călătorie, care includ atracții in apropiere de hotel
– Reducerile și oferte speciale pentru abonați
– Concursuri lunare și cadouri doar pentru abonatii la newsletter
Vom intra în mai multe detalii cu privire la acest subiect în articolele viitoare, dar deocamdată acest lucru este suficient pentru a începe.
Ia măsuri: Pune 2 ore deoparte această săptămână pentru a obține idei noi, a crea o listă cu posibile subiecte și începe să construiesti primul proiect de newsletter.

3. Trimite la momentul potrivit
CoSchedule analyzed 10 studies on this subject, iar concluzia lor este de a acorda prioritate zilelor tale de trimitere, în această ordine:

Marți: Aceasta este cea mai bună zi pentru a trimite email-uri în conformitate cu majoritatea datelor din aceste studii.

Joi: Dacă trimiteți două e-mailuri pe săptămână, alege ziua de joi pentru ce-a de-a doua zi.

Miercuri: In timp ce nici un singur studiu nu a arătat că miercuri a fost cea mai populară zi, a fost pe locul al doilea de mai multe ori.

best-day-to-send-email-chart

Când vine vorba de cel mai bun moment pentru a trimite e-mail, aici este modul în care se poate acorda prioritate timpului de trimitere, pe baza datelor:

10 a.m .: În timp ce cel mai popular timp de trimitere a fost dimineata tarziu, mai multi ajuns la concluzia că cel mai bun timp pentru a trimite email-uri este la 10 a.m. Un alt moment notabil este de 11 a.m.

20-la miezul nopții: Sunt sigur ca nu te asteptai la asta. Se pare că e-mailurile sunt deschise si accesate mai mult seara tarziu. Dupa cum remarca Campaign Monitor, acest lucru este probabil din cauza oamenilor care verifica e-mailul inainte de a merge la culcare.

2 p.m .: Se pare că s-ar putea sa fii de succes prin trimiterea de e-mailuri mai târziu în a doua zi prin faptul ca oamenii verifica in afara modului de muncă sau caută ceva ca sa ii distraga.

6 a.m .: Cred că acest lucru are sens, deoarece 50% dintre voi începeti ziua verificand e-mailul in pat. Înainte de a te ridica din pat, deschizi e-mailul. Buna dimineata.

best-time-of-day-to-send-email

Vom intra în mai multe detalii despre cum sa ai un newsletter de succes, dar ceea ce este important acum este să faci primul pas. Aveți întrebări sau comentarii? Suntem aici pentru a ajuta, vă rugăm să folosiți secțiunea de comentarii de mai jos.






Leave a Reply

Your email address will not be published.