10 metode simple de creștere a veniturilor, dedicate hoteluri mici sau tip bed & breakfasts



48d8873577cb5f246699dcbc532124c7

 

Unele dintre cele mai bune hoteluri din întreaga lume (în termeni de design și facilități) sunt în curs de dezvoltare. De la hoteluri subacvatice la heteluri suspendate, noile proprietăți imping limitele atmosferei pe care un hotel tradițional ar trebui să o emane. Nu contează cât de mult hotelurile inovează, există încă unele cerințe „de bază“, pe care toate proprietățile trebuie să le îndeplinească pentru a face experiența lor atât primitoare, cât și reconfortantă oaspeților.

 

** 1. Curățenia: ** Aceasta este o necesitate absolută. Hotelierilor, fie că vorbim despre un Red Roof Inn sau o stațiune Bulgari, orice unitate de cazare trebuie să respecte cele mai înalte standarde de curățenie, oferind spații curate publice, băi, dormitoare, și facilități. Deși este o inițiativă importantă, reciclarea nu trebuie să cedeze o lipsă de igienă.

 

  1. Siguranță corespunzătoare / securitate: Pentru mulți, un hotel este ca o casă departe de casă. Această așteptare vine implică o dorință consistentă pentru măsurile de siguranță și securitate. Multe hoteluri se concentrează acum pe furnizarea de măsuri de siguranță și de securitate personalizate pentru diferite profile de oaspeți, cum ar fi femeile, copiii și persoanele în vârstă. Tehnologia joacă un rol tot mai important în furnizarea de o mai bună siguranță, dar unele persoane încă mai pun accent pe alternative manuale, cum ar fi încuietoare sau seifuri.

 

  1. Internetul: Oaspeții de la toate tipurile de hoteluri cer un anumit nivel de servicii de internet, dar mai ales hotelurile de afaceri trebuie să ofere cel mai înalt nivel de conectivitate și flexibilitate. La multe hoteluri, dacă nu toate, oaspeții se așteaptă la acces la internet gratuit. Pentru unii, Wi-Fi gratuit este la fel de necesar ca aerul pe care îl respirăm.

 

  1. Paturi confortabile: La sfârșitul zilei, un hotel servește o nevoie de bază: Acesta oferă un loc de odihnă, dar numai în cazul în care patul este de bună calitate, curat, bine întreținut și bine conceput. De asemenea, trebuie să fie bine poziționate în cameră, pentru a permite o circulație corespunzătoare. Unele hoteluri sunt creative și oferă multiple tipuri de pernă și plapumă, pe care să le aleagă clienții în momentul cazării.

 

5.O baie sanitară : Motivul pentru care acest lucru este evidențiat ca „sanitar“, spre deosebire de doar un „duș bun“ sau „apă caldă“ se datorează faptului că acest lucru se referă la întreaga baie. Apa caldă este de niciun folos în cazul în care aceasta doar se prelinge în jos; lipsa de curgere corespunzătoare a apei de la chiuvetă și toaletă este o povară semnificativă și un inconvenient pentru orice oaspete. Toți oaspeții se așteaptă la apă limpede, potabilă și continuă, fie la duș, la chiuvetă sau toaletă; fără scurgeri.

 

  1. Atent față de client: Hoteluri de obicei au o politică de a „răspunde la telefon în trei inele“. Din păcate, acest lucru nu se întâmplă la fel de des cum ne-am dori. Uneori, apelul este direcționat către un agent care nu are informația, ci este mai degrabă acolo doar pentru a răspunde la telefon… așa că apelul este supus unui alt transfer și așa mai departe! Indiferent de clasificarea hotelului, proprietatea trebuie să atribuie un agent calificat care este în măsură să răspundă corect și eficient la întrebările și preocupările unui invitat, și ele se fie redirecționate la un alt departament numai dacă este absolut necesar.

 

  1. Iluminatul: Aceasta este o problemă destul de mare într-o mulțime de hoteluri. Cele mai multe nu oferă o iluminare adecvată în camerele hotelului, de la băi, la lămpile patului și aceasta generează un deranj semnificativ pentru oaspeți. Iluminarea îmbunătățită servește pentru a îmbunătăți experiența camerei și oferă un sentiment de securitate.

 

  1. Aroma: La intrarea unui hotel și a unei camere de hotel, mirosul de proprietate are un impact major asupra primelor impresii. Oaspeții sunt adesea sensibili la noile mirosuri de hotel sau mirosuri vechi de la covoare și băi, care pot influența percepția oaspetelui față de calitatea și curățenia unui hotel.

 

  1. Mâncare simplă și gustoasă: Disponibilitatea punctelor de vânzare de alimente și băuturi variază în funcție de nivelul de servicii al unui hotel. Cu toate acestea, anumite lucruri, cum ar fi un mic dejun cald, reprezintă o ofertă de bază care îmbunătățesc într-adevăr experiența oaspeților. Chiar și un hotel cu buget redus ar putea fi convenabil situat lângă un restaurant, care să satisfacă oaspeții hotelului pe tot parcursul zilei. Totuși, accesul la un mic dejun și la prețuri accesibile se transformă dintr-un plus, într-o necesitate.

 

  1. Check-in / Check out: În zilele noastre, o recepție de check-in și check-out evoluează în mod constant de la pod-check-in-uri la un iPad personalizat de check-in. În timp ce aceste avansuri sunt interesante, hotelurile trebuie să rămână concentrate pe anumite elemente ale unui proces de check-in / check-out care pot afecta întreaga ședere a oaspeților.

 

  1. A) Direcție clară: Oaspeții ar trebui să știe ce să facă sau unde să meargă atunci când intră în hotel sau se află în lobbyl

 

  1. B) Comoditate: Fie că este un iPad sau un agent de recepție, oaspeții ar trebui să aibă acces imediat la o sursă care se ocupă de check-in-ul lor / problemele de facturare, check-out și promptitudinea.

 

  1. C) Consistența: Indiferent de procesul de interacțiune, hotelul trebuie să fie în măsură să ofere aceeași experiență exactă de fiecare dată, astfel că oaspeții dezvoltă un sentiment de confort și încredere în hotel.

 
În cele din urmă, cerința cea mai de bază cu privire la orice unitate de cazare se poate regăsi într-un proverb: „Atithi Devo Bhavah“ (însemnând „oaspetele este Dumnezeu“) este, probabil, cea mai pronunțată atitudine de a trata oaspeții. Indiferent de hotel, de la unul de lux, Four Seasons, la un buget Premier Inn, toți oaspeții trebuie să se aștepte la o primire călduroasă, o față prietenoasă, servicii atente, sincere mulțumiri și să știe că hotelul este „casa lor departe de casă”.






Leave a Reply

Your email address will not be published.